• LAVAZZAIn de horeca
  • Koffie
  • Machines
  • Condiments
  • Thee
  • Disposables
  • Reinigingsmiddelen
  • Barista Tools
  • Collections

Gastronomie met een kick

Gecreëerd door de Maestro's van Espresso

Contact opnemen

Gecreëerd door de Maestro's van Espresso

Hoogwaardige duurzame koffie

Contact opnemen

    Het koffieritueel opnieuw uitgevonden

    Lavazza en de meesters van de internationale haute cuisine werken samen aan het promoten van koffie en bedenken van nieuwe manieren om het te consumeren. Het niveau wordt naar een culinaire kunstvorm getild. In samenwerking met Ferran Adrià introduceerde Lavazza bijvoorbeeld de Coffee Design-trend in de gastronomie-wereld. Op Nederlandse bodem is topchef Jozua Jaring kokend ambassadeur van Lavazza en liefhebber van koken met koffie. En niet op de meest voor de hand liggende manier. Bekijk de video en ontdek het!

    1895 Coffee Designers

    Een compleet nieuwe Specialty Coffee range waarbij de Grand Crus onder de koffies van over de hele wereld zijn geselecteerd op hun uitzonderlijke kwaliteiten.

    Meer informatie

    Waarom gastronomie en Lavazza perfect matchen

    Preferred coffeepartner van vele topchefs

    Wereldwijd vertrouwen vele topchefs op Lavazza. Denk bijvoorbeeld aan Carlo Cracco (Ristorante Cracco: MICHELIN*). Ook in Nederland onderhoudt Lavazza warme relaties met diverse topchefs, waaronder Jozua Jaring (Ratatouille Food & Wine: Gault&Millau 16.5/20pt - MICHELIN*) en Michiel Deenik (Visaandeschelde: Gault & Millau 15/20pt). Lavazza en de meesters van de internationale haute cuisine werken samen aan het promoten van koffie en bedenken van nieuwe manieren om het te consumeren.

    Award-winning koffie

    Diverse koffies zijn bekroond met de gouden medaille op de International Coffee Tasting 2020, georganiseerd door het International Institute of Coffee Tasters. Voor het fine dining segment biedt Lavazza een exclusieve range van koffies en premium ondersteuning. Bijvoorbeeld met Lavazza Kafa: Kafa is een van de beste koffies ter wereld, omdat deze is afgeleid van de eerste koffieplanten waar alle andere koffieplanten uit zijn ontstaan. Deze plant komt uit de Ethiopische bossen, waar de koffie spontaan groeit met minimale tussenkomst van de inwoners van de regio.

    Gratis opleidingen in 1 van de 3 Training Centers

    Een cruciaal onderdeel van kwaliteit wordt bepaald door de bereiding. Vanuit deze gedachte en als onderdeel van de service biedt Lavazza haar partners gratis toegang tot ’s werelds grootste instituut op het gebied van koffie: het Lavazza Training Center. Via het Lavazza Training Center biedt Lavazza ondersteuning en inspiratie om de beste kwaliteit koffie te waarborgen: van de de perfecte espresso tot Coffee Design, of toepassing van koffie in de keuken.

    Samen voor duurzame, eerlijke koffie & MVO

    Forbes geeft Lavazza een top 10 notering in de lijst van de meest gerenommeerde bedrijven ter wereld op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo heeft Lavazza zich onder meer gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze doelen zijn een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Op deze manier wordt toegewerkt naar een CO2-neutraal productieproces in 2030.

    Italiaanse topkwaliteit

    Kiest u voor Lavazza, dan kiest u voor de topkwaliteit blends van de Maestro's van Espresso. Bonen en capsuleconcepten van een constant hoge kwaliteit afkomstig van de beste origins, in Italië gebrand.

    Excellente service & eigen accountmanager

    Wij geloven oprecht dat persoonlijk contact, in combinatie met een samenwerking op maat, uitstekende ingrediënten zijn voor succes. Zodra u aangeeft met Lavazza te willen werken, gaan we samen direct aan de slag om de Italiaanse koffiebeleving naar uw horecaonderneming te brengen.

    Schaalbaar totaalconcept

    Wij ontzorgen u op het gebied van uw koffie-invulling, zodat u meer tijd heeft voor wat écht belangrijk is in de horeca: gastvrijheid. Van koffie, servies tot koffiemachines en baristatrainingen, wij hebben voor elk type restaurant en context een ideale koffieoplossing op maat.

    24/7 online bestellen

    Met het online bestelplatform plaatst u snel en eenvoudig uw bestelling. Login op uw ‘Mijn Lavazza’ account en u heeft al uw administratie direct beschikbaar. Door de facturen, bestellijsten, bestelstatus, klant-specifieke prijzen, factuur- en bezorgadres, etc. op één online locatie aan te bieden, proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. U hoeft niet meer uw mailbox door te spitten op zoek naar dat ene mailtje met factuur of dat andere mailtje met de bestelstatus.

    Ontdek de juiste koffie voor uw restaurant

    Deze meesters gingen u voor

    Deze klantcases zijn een greep uit het klantenbestand. Stuk voor stuk succesvolle ondernemingen die zijn verbonden met de gastronomie en zich op hoog niveau weten te onderscheiden van de rest. Ze hebben allemaal minimaal één ding gemeenschappelijk: de Italiaanse kwaliteitskoffie van Lavazza. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

    • Carlo Cracco, Ristorante Cracco

      Elke bekende chef-kok heeft zijn eigen filosofie. Die van Carlo Cracco gaat over uitdaging, onderzoek en synthese. Cracco geniet van het combineren van smaken, maar hij heeft niet de eigenzinnigheid van iemand die ze combineert voor het simpele plezier van het ervaren van het contrast.

      Lees meer
    • Jozua Jaring, Ratatouille Food & Wine*

      In 2013 startte Jozua Jaring met restaurant Ratatouille Food & Wine aan het Spaarne Haarlem. De opening werd al snel met veel lof onthaald: al een jaar na de opening volgde de bekroning met één MICHELIN-ster en 16.5/20 Gault&Millau punten. Deze erkenning weet hij vandaag de dag te koesteren dankzij verrassende combinaties en krachtige smaken. Meestal …

      Lees meer
    • Michiel Deenik, The Traveller

      Toen chef-kok en eigenaar Michiel Deenik ruim 23 jaar geleden startte met restaurant Visaandeschelde, gold dit tevens als het startschot voor een succesvolle reis naar de culinaire top. Inmiddels is Deenik, net als het restaurant, uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam. Naast koken, is reizen een passie van de chef. Twee liefdes die hij in 2019 combineerde …

      Lees meer
    • Robèrt van Beckhoven, bij Robèrt

      Ver voordat Robèrt van Beckhoven in 2013 zijn succesvolle debuut maakte op de Nederlandse televisie, maakte hij al furore in de brood- en patisseriewereld. Je zou kunnen zeggen dat hij in de wieg is gelegd voor het bakkersvak. Robèrt leerde al vanaf jonge leeftijd het ambacht van zijn vader, nam de familiebakkerij over en won diverse internationale bakprijzen. …

      Lees meer

    Hoe we samen een onvergetelijke koffiebeleving neerzetten

    Contact opnemen

    Samen voor eerlijke koffie & MVO

    Coffee Design: 1 ingrediënt, ontelbare bereidingen

    Gratis baristatraining in 1 van de 3 Training Centers in Nederland

    Exclusief service

    Italiaans & Authentiek

    Inventarisatie & Tasting

    Ontzorging machine-onderhoud

    Snel & eenvoudig online bestellen

    Ook Lavazza koffie serveren in uw restaurant?

    Naast het leveren van topkwaliteit koffie, professionele koffiemachines en premium tools, denken wij graag met u mee voor het neerzetten van een unieke koffie beleving in uw restaurant. Meer weten?