Log in om uw saldo te kunnen zien. Doet u nog niet mee aan ons spaarprogramma? Lees Hieronder meer.
Lavazza en de meesters van de internationale haute cuisine werken samen aan het promoten van koffie en bedenken van nieuwe manieren om het te consumeren. Het niveau wordt naar een culinaire kunstvorm getild. In samenwerking met Ferran Adrià introduceerde Lavazza bijvoorbeeld de Coffee Design-trend in de gastronomie-wereld. Op Nederlandse bodem is topchef Jozua Jaring kokend ambassadeur van Lavazza en liefhebber van koken met koffie. En niet op de meest voor de hand liggende manier. Bekijk de video en ontdek het!
Een compleet nieuwe Specialty Coffee range waarbij de Grand Crus onder de koffies van over de hele wereld zijn geselecteerd op hun uitzonderlijke kwaliteiten.
Meer informatieWereldwijd vertrouwen vele topchefs op Lavazza. Denk bijvoorbeeld aan Carlo Cracco (Ristorante Cracco: MICHELIN*). Ook in Nederland onderhoudt Lavazza warme relaties met diverse topchefs, waaronder Jozua Jaring (Ratatouille Food & Wine: Gault&Millau 16.5/20pt - MICHELIN*) en Michiel Deenik (Visaandeschelde: Gault & Millau 15/20pt). Lavazza en de meesters van de internationale haute cuisine werken samen aan het promoten van koffie en bedenken van nieuwe manieren om het te consumeren.
Diverse koffies zijn bekroond met de gouden medaille op de International Coffee Tasting 2020, georganiseerd door het International Institute of Coffee Tasters. Voor het fine dining segment biedt Lavazza een exclusieve range van koffies en premium ondersteuning. Bijvoorbeeld met Lavazza Kafa: Kafa is een van de beste koffies ter wereld, omdat deze is afgeleid van de eerste koffieplanten waar alle andere koffieplanten uit zijn ontstaan. Deze plant komt uit de Ethiopische bossen, waar de koffie spontaan groeit met minimale tussenkomst van de inwoners van de regio.
Een cruciaal onderdeel van kwaliteit wordt bepaald door de bereiding. Vanuit deze gedachte en als onderdeel van de service biedt Lavazza haar partners gratis toegang tot ’s werelds grootste instituut op het gebied van koffie: het Lavazza Training Center. Via het Lavazza Training Center biedt Lavazza ondersteuning en inspiratie om de beste kwaliteit koffie te waarborgen: van de de perfecte espresso tot Coffee Design, of toepassing van koffie in de keuken.
Forbes geeft Lavazza een top 10 notering in de lijst van de meest gerenommeerde bedrijven ter wereld op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo heeft Lavazza zich onder meer gecommitteerd aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Deze doelen zijn een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Op deze manier wordt toegewerkt naar een CO2-neutraal productieproces in 2030.
Kiest u voor Lavazza, dan kiest u voor de topkwaliteit blends van de Maestro's van Espresso. Bonen en capsuleconcepten van een constant hoge kwaliteit afkomstig van de beste origins, in Italië gebrand.
Wij geloven oprecht dat persoonlijk contact, in combinatie met een samenwerking op maat, uitstekende ingrediënten zijn voor succes. Zodra u aangeeft met Lavazza te willen werken, gaan we samen direct aan de slag om de Italiaanse koffiebeleving naar uw horecaonderneming te brengen.
Wij ontzorgen u op het gebied van uw koffie-invulling, zodat u meer tijd heeft voor wat écht belangrijk is in de horeca: gastvrijheid. Van koffie, servies tot koffiemachines en baristatrainingen, wij hebben voor elk type restaurant en context een ideale koffieoplossing op maat.
Met het online bestelplatform plaatst u snel en eenvoudig uw bestelling. Login op uw ‘Mijn Lavazza’ account en u heeft al uw administratie direct beschikbaar. Door de facturen, bestellijsten, bestelstatus, klant-specifieke prijzen, factuur- en bezorgadres, etc. op één online locatie aan te bieden, proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. U hoeft niet meer uw mailbox door te spitten op zoek naar dat ene mailtje met factuur of dat andere mailtje met de bestelstatus.
Deze klantcases zijn een greep uit het klantenbestand. Stuk voor stuk succesvolle ondernemingen die zijn verbonden met de gastronomie en zich op hoog niveau weten te onderscheiden van de rest. Ze hebben allemaal minimaal één ding gemeenschappelijk: de Italiaanse kwaliteitskoffie van Lavazza. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Elke bekende chef-kok heeft zijn eigen filosofie. Die van Carlo Cracco gaat over uitdaging, onderzoek en synthese. Cracco geniet van het combineren van smaken, maar hij heeft niet de eigenzinnigheid van iemand die ze combineert voor het simpele plezier van het ervaren van het contrast.
Lees meerIn 2013 startte Jozua Jaring met restaurant Ratatouille Food & Wine aan het Spaarne Haarlem. De opening werd al snel met veel lof onthaald: al een jaar na de opening volgde de bekroning met één MICHELIN-ster en 16.5/20 Gault&Millau punten. Deze erkenning weet hij vandaag de dag te koesteren dankzij verrassende combinaties en krachtige smaken. Meestal …
Lees meerToen chef-kok en eigenaar Michiel Deenik ruim 23 jaar geleden startte met restaurant Visaandeschelde, gold dit tevens als het startschot voor een succesvolle reis naar de culinaire top. Inmiddels is Deenik, net als het restaurant, uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam. Naast koken, is reizen een passie van de chef. Twee liefdes die hij in 2019 combineerde …
Lees meerVer voordat Robèrt van Beckhoven in 2013 zijn succesvolle debuut maakte op de Nederlandse televisie, maakte hij al furore in de brood- en patisseriewereld. Je zou kunnen zeggen dat hij in de wieg is gelegd voor het bakkersvak. Robèrt leerde al vanaf jonge leeftijd het ambacht van zijn vader, nam de familiebakkerij over en won diverse internationale bakprijzen. …
Lees meerKiest u voor Lavazza La Reserva de ¡Tierra! dan kiest u voor de beste kwaliteit duurzame blends, speciaal voor de professionele barista's. ¡Tierra! is het resultaat van de ethische toewijding van Lavazza aan duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Het project draait sinds 2002 in samenwerking met de Rainforest Alliance, een NGO die de rechten en het welzijn van de boerengemeenschappen bevordert door boerderijen te certificeren die voldoen aan strenge sociale en milieunormen. Zo zijn in India alleen al meer dan 1.000 kleine koffieboeren opgeleid in duurzame landbouwontwikkeling en wordt de participatie van vrouwen in de koffieproductie gestimuleerd. Ontdek meer over het assortiment.
Wanneer koffie wordt gecombineerd met kunst, ontstaat Coffee Design. Coffee Design is het resultaat van onderzoek, creativiteit en innovatie. Een noviteit dat, tot een aantal jaar geleden nog niet bestond, ontstaan is in het Lavazza Training Center in samenwerking met internationale chef-koks, waaronder Ferran Adrià (bekend van El Bulli). Coffee Design is een geheel nieuwe manier om van espresso te genieten. De coffeesphere, coffeetails en koffiekaviaar zijn resultaten van deze samenwerking. Ook werken met Coffee Design? Neem dan contact op.
Een cruciaal deel van de koffiekwaliteit en beleving wordt bepaald door de bereiding. De juiste kennis en ervaring zijn hierin essentiële factoren. Vanuit deze gedachte en als onderdeel van de service, is 25 jaar geleden het Lavazza Training Center ontstaan. In die tijd is Lavazza met circa 60 trainingscentra uitgegroeid tot het grootste opleidingsinstituut ter wereld op het gebied van koffie. Drie van deze Training Centers bevinden zich in Nederland: Oostzaan, Oosterwolde en Breda.
Speciaal voor partners uit de fine dining is een premium servieslijn beschikbaar. Dit servies onderscheid zich van het reguliere Lavazza servies.
Lavazza is opgericht door Luigi Lavazza, die eind 19e eeuw als detailhandelaar begon met het blenden, branden en verkopen van koffie. Nu, 125 jaar later, wordt het familiebedrijf – inmiddels 4e generatie – wereldwijd geroemd om zijn uitmuntende koffiekwaliteit en de innovatieve brandtechnieken die hieraan voorafgaan. In Italië is Lavazza zowel de grootste koffiebrander als marktleider. Waar ook ter wereld, alle zeilen worden bijgezet om deze beroemde constante kwaliteit te waarborgen.
Lavazza biedt een breed scala aan koffieproducten. Natuurlijk wilt u de koffie die u zelf het lekkerste vindt aan uw gasten voorschotelen. In onze showroom kunt u alle koffies en koffiemachines ervaren om een gedegen keuze te kunnen maken.
Professionele service en preventief onderhoud zorgen ervoor dat u lang plezier kunt hebben van uw professionele koffiemachines en dat u beschikt over een betrouwbare investering. Neem contact op voor de mogelijkheden.
Eenvoudig en snel op rekening bestellen met het gebruiksvriendelijk online bestelsysteem.
Naast het leveren van topkwaliteit koffie, professionele koffiemachines en premium tools, denken wij graag met u mee voor het neerzetten van een unieke koffie beleving in uw restaurant. Meer weten?