• LAVAZZAIn de horeca
  • Koffie
  • Machines
  • Condiments
  • Thee
  • Disposables
  • Reinigingsmiddelen
  • Barista Tools
  • Collections

Stappen voor het correct opstarten van uw apparatuur

18 feb 2023

De heropening van de horeca komt steeds dichterbij. Net zoals de vorige keren kunt u als ondernemer de nodige voorbereidingen treffen om uw onderneming alvast gereed te maken voor de heropening. Denk daarbij ook aan uw espressomachine, koffiemolens en Lattiz machine. Uw apparatuur heeft even stilgestaan en moet met gepaste zorg behandeld worden om zeker te zijn van een probleemloze opstart.

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een stappenplan opgesteld. Hiervoor maken wij onderscheid tussen espressomachines, koffiemolens en Lattiz machines. Let op, het stappenplan varieert per machine.

BEKIJK STAPPENPLAN

Overzicht van alle servicepartners

Voor vragen over of problemen met een van uw machines op basis van de bovenstaande procedures, kunt u contact opnemen met de bijbehorende servicepartner. 

NAAR CONTACTGEGEVENS